Święta, święta i po świętach, a tu znowu święta.

W tym roku dla mnie będą wyjątkowe z różnych kulinarnych względów. Po pierwsze – zrobię pierogi, co do niedawna było dla mnie drogą przez mękę… ze zwykłego braku cierpliwości do pierogów;) Skoro pierogi to i łazanki do zupy grzybowej, która również będzie przygotowana na Wigilię.

Kolejne danie to kapusta z grzybami, próbowałam w zeszłym roku, tym razem ją ulepszę.

A na koniec oczywiście ciasta i ciasteczka, jak co roku, ale zawsze z nowymi akcentami.

Serdecznie zapraszam w weekend na bloga.  Przepisy świąteczne w wydaniu SmakFit:)

 

These year Christmass will be unique with different (culinary) reasons for me. Firstly – I will prepare dumplings. I  hated this „activity” for years.  Why? The reason – a simple lack of patience for dumplings;) If I make dumplings, I can make noodles for mushroom soup (which I will also be prepared on Christmas Eve).

Another dish on Christamss Eve is a cabbage with mushrooms. I tried it last year, but this time it improves.

And finally (of course!)- cakes and cookies, as every year, but always with a new  tasty „improving”.

I invite you in the coming days on my blog. Christmas recipes in SmakFit version – „pimp my „Chrirmass menu”🙂